Båttillbehör

Vår affär är i grunden en skeppshandel med  ett stort sortiment av båttillbehör och båtvårdsartiklar. När det gäller bottenfärg arbetar vi uteslutande med Jotun och för rengöring, polish och finns produkter ifrån Jotun och Sonax, men  även andra leverantörer. På hyllorna finns de produkter som vi tycker fungerar och har du frågor så kan William svara på det mesta.

I rostfrittsektionen hittar du skruv, bult och muttrar, men även beslag och annat. Mycket av båttillbehören kommer från Watski eftersom vi är Watski Premium Dealer. Skulle det inte finnas det du söker i affären kan du via Watskis hemsida och metoden ”Ship to Store” enkelt beställa hem just det du söker på mellan 3-5 dagar. Fråga gärna om detta  så berättar vi mer!

Linor, Windex, fendrar, flytvästar från Baltic, Gulfs oljesortiment och schacklar finns också såklart. Vi försöker dessutom alltid hitta lite roliga ”nya” artiklar som kan förgylla ditt båtliv. Just nu har vi en liten portabel vindmätare som du ansluter till din smartphone som då loggar vindförhållandena just där du står!